Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Ce produse ți-au plăcut cel mai mult în acești 8 ani?

Bonami sărbătorește 8 ani și, pentru că meriți multe mulțumiri, am creat pentru tine o selecție a celor mai apreciate produse de către clienții noștri, precum și recenziile lor. Așa că aruncă o privire la produsele care i-au făcut fericiți cel mai mult pe clienții noștri în toată această perioadă!

Etajera este foarte frumos lucrată, arată ca în fotografie, are un miros plăcut de lemn, structură foarte ușoară, nu e nevoie să găuresc peretele."

Jana Ř.

Sunt surprinsă în mod plăcut. În realitate, e și mai drăguță. Asamblarea, de care de obicei mă feresc, am reușit să o fac împreună cu fiul meu (4 ani). El a reușit să o facă aproape singur.”

Kateřina O.

Conform descrierii de pe site. Foarte plăcut la atingere. Perfect pentru dormitor, lângă pat.”

Roxana L.

Minunat. Tabloul este mult mai frumos decât o imagine de pe PC. Recomand cu tot dragul. Tabloul scoate în evidență fragilitatea și grația balerinei."

Petra Č.

Am căutat foarte mult timp o oglindă cosmetică pentru baie, iar această piesă este chiar pe placul meu. :-)”

Daniela V.

Arată foarte bine și a fost împachetat și trimis cu grijă. Penele sunt dese și arată la fel de bine ca și în poze. Recomand cu căldură.”

Hulujan I.