Mid Season Sale | Economisește până la 40% →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Amenajează camera de relaxare ideală pentru echipa ta

În mediul corporate, balanța serviciu-viață personală devine tot mai mult un mit. Mai mult de jumătate din timpul activ al zilei îl petrecem la birou. De aceea, pauzele au un rol esențial și asigură refresh-ul care îmbunătățește eficiența, productivitatea și spiritul de echipă.

Când angajații au bateriile încărcate, toată lumea are de câștigat. Îți oferim chiar exemplul spațiului pe care l-am amenajat la Bonami, unde am dus echipa la potențialul său maxim cu camere de lucru și relaxare binemeritată, care să consolideze relațiile interpersonale.

Confortul trebuie să fie la el acasă

Pauzele nu doar că schimbă focusul de la task-urile copleșitoare, dar oferă și un timp de reflecție care poate genera noi idei.

Proiectele vor resimți o cursivitate crescută când relaxarea este susținută de canapele confortabile, pufuri și fotolii, pentru care poți folosi o cromatică jucăușă. Vei obține acel touch cosy care sporește nu doar inspirația ci și buna dispoziție.

Zona de dining cultivă interacțiunea

Sharing is caring, fie că este vorba de poveștile hazlii de peste zi sau de bunătățile aduse de acasă. Până se prepară cafeaua, bunătățile home made vor însufleți atmosfera.

Așa că, dacă spațiul nu este tocmai generos și zona de relaxare coincide cu locul pentru dining, profită de situație. Alege o masă robustă și scaune moderne pe care poți să le combini atât ca cromatică cât și ca geometrie.