100 Lei sau 400 Lei reducere la comanda ta | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Amenajarea livingului în stil boem și modern

Ne pregătim, pas cu pas, pentru o vară cu decoruri inspirate, care evocă sentimentul de vacanță!

Bloggeriței Pastellmama îi place de fiecare dată să își adapteze casa în funcție de anotimp, iar de data aceasta este vorba despre livingul ei cu tematică de vară. Lasă farmecul acestui splendid anotimp să intre în casa ta și bucură-te de un interior frumos și luminos!

Farmec boem

„Îmi plac culorile neutre de vară - cred că albul, bejul și nisipiul sunt combinația perfectă cu lemnul brut și coșurile de răchită. De asemenea, evit culorile mai închise în aer liber, pentru că au tendința de a atrage căldura, în timp ce nuanțele deschise împrospătează spațiul. Am încercat să strecor un pic de farmec boem cu ajutorul multor perne în diverse texturi și motive.

Culorile fresh și detaliile cu franjuri care apar ici și colo îmi amintesc instantaneu de o plimbare pe o plajă cu nisip alb.”

Design, organizare și eficiență

„Camera de zi este încăperea în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului în familie, așa că a trebuit să găsesc spațiu pentru o mulțime de accesorii și jucării. Cel mai important lucru pentru mine a fost să creez un sistem pentru jucării care să fie ușor de întreținut pentru copiii mei, dar și eficient și rapid. Astfel mi-a venit ideea de a păstra toate articolele în coșuri mari."

Practice și utile

„Niciodată nu poți avea suficiente coșuri din răchită, naturale! Mă bucur că am găsit disponibile la Bonami diferite dimensiuni pentru același model, astfel încât mi-a fost ușor să creez un design pe placul meu. Pe lângă felul în care arată, un mare avantaj este că sunt ușor de mutat, așadar le pot refolosi oricând în altă cameră.”