Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Masa de primăvară: amenajare elegantă de Paște

Paștele este un bun prilej de întâlnire cu cei dragi. Primăvara este anotimul renașterii așa că alege un decor cald pentru masa de Paște- nu uita de flori proaspete.

Decorul de primăvară nu trebuie să fie încărcat, vei face o bună impresie prin simplitate și mici decorațiuni.

Inspiră-te, de exemplu, din casa designerului de interior și ceramistului Oly Nadolny.

Masa de Paște

În acest decor am mizat pe contrastul dintre vesela cu model minimalist și fața de masă distinctivă. Nu am uitat să adaug nici șervețele de masă la acest decor de Paște. E bine să folosim un singur element decorativ complex, ca decorul să nu fie prea încărcat.

Folosește o lumină caldă, de ce nu, niște lumânări decorative. În acest decor am ales chiar și o veioză ce a însuflețit masa de Paște cu forma și culoarea ei interesantă.

Decor de primăvară

Și pentru că motivul principal este primăvara, pe masă am așezat și o vază cu flori.Toate acestea se potrivesc perfect cu fața de masă primăvăratică. Impresia de eleganță este subliniată de tacâmurile aurite care strălucesc precum bijuteriile distinse.

Un plus la acest decor este și dozatorul de limonadă în stil retro. Mereu la îndemână oferindu-ți o băutură răcoritoare fresh.

Confortul de acasă

Zilele libere sunt perfecte pentru odihnă. Oferă canapelei tale personalitate și bucură-te de o cafea delicioasă alături de cartea preferată.

Relaxează-te alături de o pătură moale și nu uita nici de pernele decorative care vor infrumuseța întreg decorul camerei.

Te întrebi cum și-a amenajat Oly vila veche de un secol?