REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Idei de cadouri pentru Crăciun by Alice Cavaleru

Crăciunul este tot mai aproape, iar cei mai mulți dintre noi am început să ne gândim deja la ce cadouri să oferim, ce să punem pe masa de Crăciun sau ce prieteni vom avea lângă noi.

Alice Cavaleru își împarte timpul între conținutul din online și viața de familie alături de soțul ei, Vladimir, fiica lor, Zora și Ioco, cel mai alintat cățel. Și pentru că iubește să îi facă pe cei dragi să zâmbească, are deja lista de cadouri pe care să le așeze sub brad. Dacă alegerea darurilor de Crăciun este o misiunea dificilă și pentru tine, Alice îți sugerează câteva idei de cadouri pentru bărbații, femeile și copiii din viața ta.

Cadouri pentru bărbați

Alegerea unui cadou poate fi o misiune dificilă, mai ales atunci când vine vorba de un bărbat. Dacă vrei să-ți surprinzi plăcut partenerul, inspiră-te din opțiunile lui Alice: bradul de Crăciun, un pick-up cool - pentru un pasionat de muzică, o cană termos sau cană de voiaj - pentru cei care iubesc cafeaua, un set de îngrijire barbă sau un suport pentru sticle de vin.

Pentru soțul meu, Vladimir Draghia, fac pe Moș Crăciun în fiecare an. Nouă ne plac aceleași lucruri, suntem pasionați de designul de interior, așa că, în general, primește lucruri frumoase de care are nevoie.

Spre exemplu, își căuta coșul de rufe perfect - să arate cool, să se potrivească cu stilul apartamentului nostru, iar eu l-am găsit pe Bonami. Nouă ne place minimalismul, așa că, atunci când ne facem cadouri, trebuie să îndeplinim două criterii: să fie practic și să arate bine.

Cadouri pentru copii

Deoarece copiii sunt cei mai nerabdători când se apropie perioada sărbătorilor, Alice este complicele lui Moș Crăciun. Acum a găsit cadourile perfecte pentru Zora printre produsele noastre.

„Zora nu se prea joacă cu jucării, preferă să invetenze povești cu noi sau să desenăm împreună. Se pare că îmi moștenește talentul la desen, așa că i-am luat un set de creioane colorate marca Lego pentru a le putea lua cu ea peste tot. De la Vladimir are talentul actoricesc și adoră să inventăm povești și să interpretăm rolurile diverselor personaje de poveste. De aceea, proiectoarele de povești de la Moulin Roty sunt perfecte pentru ea."