Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Idei de activități pentru o vacanță reușită a copilului tău

A venit vacanța, Cu trenul din Franța, Hai, copii, la joc, Cu temele-n foc! Hai să ne distrăm, Afară să stăm, De-acum călătorim, Cărți faine citim!
Există cineva care nu cunoaște această expresie? Ne îndoim de acest lucru. Tocmai de aceea suntem aici să îți prezentăm rețeta unei vacanțe reușite prin propunerea câtorva idei de petrecerea timpului liber.

Dacă îți dorești să-i oferi un motiv de bucurie copilului tău în această vară, dar totodată să îl ajuți să se dezvolte armonios, rămâi cu ochii pe ideile propuse de noi în această inspirație. Ți-am pregătit o mulțime de accesorii utile și practice, menite să te ajute să-l desprinzi pe cel mic din fața micilor ecrane!

Plimbări cu bicicleta

Vremea din ce în ce mai caldă de afară se potrivește ca o mănușă energiei din ce în ce mai debordante a copiilor? Sau poate, dimpotrivă, îi urnești cu greu din fața ecranelor? Cu oricare variantă te-ai confrunta, e momentul să vă reîncărcați cu energie și bună-dispoziție, petrecând totodată momente frumoase în familie.

Scoate-i pe toți la o plimbare cu bicicleta, în cel mai apropiat parc. Bicicletele nu sunt încă pregătite? Nicio problemă, de asta ne-am ocupat deja noi. Iar dacă te confrunți cu poftele insațiabile ale unor mici (sau mari) gurmanzi, poți pune „în scenă” și un mic picnic pe iarbă, pregătit ad-hoc.

Experimentați gătitul împreună

Nu multitudinea activităților de familie aduce armonia, ci modul în care timpul petrecut împreună reușește să îi facă pe toți să se simtă în largul lor. Pentru a petrece cele mai frumoase momente alături de cei mici, nu ai nevoie de o vacanță exotică sau de o masă la un restaurant cu steluțe într-un ghid.

Așadar, când vremea nu ține cu voi poți să implici copiii în activitățile din bucătărie precum gătitul împreună. Iar pentru a le trezi interesul, profită de spiritul lor competitiv: „Primul care face 10 fursecuri primește prima porție de...”

Bălăceală cât e ziua de lungă

Frumoasa vreme de iulie îți transmite deja că a venit momentul să le pregătești celor mici o vacanță de neuitat pe litoral? Oferă-le o binemeritată relaxare și profitați împreună de zilele caniculare pe malul apei.

Poți adăuga un plus de distracție! Colacii gonflabili se vor potrivi la fel de bine atât pe o plajă cât și la piscina din oraș. Ți-am pregătit o mulțime de articole utile, care nu ar trebui să lipsească din geanta de vară!

Învață-i să iubească natura prin grădinărit

Fie că ai la dispoziție o curte mare sau un balcon mic în apartamentul tău, grădinăritul reprezintă o activitate pe care orice familie ar trebui s-o practice împreună cu copiii săi.

Pe lângă faptul că este distractiv, le oferă celor mici oportunități și îi învață lecții interesante. Le încurajează alimentația sănătoasă, îi învață să fie responsabili și le dezvoltă abilități motorii importante. Așadar, am făcut o selecție cu cele mai practice piese pentru un grădinărit activ și creativ.

Jurnalul de vacanță

Un jurnal de vară pentru cel mic poate fi o idee genială pentru a-l ajuta să exerseze scrisul, dar și pentru a colecta amintiri frumoase. Astfel, păstrând un jurnal, acesta poate să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și să capete perspective noi.

Descoperă modelele de jurnale pe care le-am pregătit pentru copilul tău, pentru ca el să își amintească cu drag toate evenimentele importante din viața sa.