REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Idei de activități pentru o vacanță reușită a copilului tău

A venit vacanța, Cu trenul din Franța, Hai, copii, la joc, Cu temele-n foc! Hai să ne distrăm, Afară să stăm, De-acum călătorim, Cărți faine citim!
Există cineva care nu cunoaște această expresie? Ne îndoim de acest lucru. Tocmai de aceea suntem aici să îți prezentăm rețeta unei vacanțe reușite prin propunerea câtorva idei de petrecerea timpului liber.

Dacă îți dorești să-i oferi un motiv de bucurie copilului tău în această vară, dar totodată să îl ajuți să se dezvolte armonios, rămâi cu ochii pe ideile propuse de noi în această inspirație. Ți-am pregătit o mulțime de accesorii utile și practice, menite să te ajute să-l desprinzi pe cel mic din fața micilor ecrane!

Plimbări cu bicicleta

Vremea din ce în ce mai caldă de afară se potrivește ca o mănușă energiei din ce în ce mai debordante a copiilor? Sau poate, dimpotrivă, îi urnești cu greu din fața ecranelor? Cu oricare variantă te-ai confrunta, e momentul să vă reîncărcați cu energie și bună-dispoziție, petrecând totodată momente frumoase în familie.

Scoate-i pe toți la o plimbare cu bicicleta, în cel mai apropiat parc. Bicicletele nu sunt încă pregătite? Nicio problemă, de asta ne-am ocupat deja noi. Iar dacă te confrunți cu poftele insațiabile ale unor mici (sau mari) gurmanzi, poți pune „în scenă” și un mic picnic pe iarbă, pregătit ad-hoc.

Experimentați gătitul împreună

Nu multitudinea activităților de familie aduce armonia, ci modul în care timpul petrecut împreună reușește să îi facă pe toți să se simtă în largul lor. Pentru a petrece cele mai frumoase momente alături de cei mici, nu ai nevoie de o vacanță exotică sau de o masă la un restaurant cu steluțe într-un ghid.

Așadar, când vremea nu ține cu voi poți să implici copiii în activitățile din bucătărie precum gătitul împreună. Iar pentru a le trezi interesul, profită de spiritul lor competitiv: „Primul care face 10 fursecuri primește prima porție de...”

Bălăceală cât e ziua de lungă

Frumoasa vreme de iulie îți transmite deja că a venit momentul să le pregătești celor mici o vacanță de neuitat pe litoral? Oferă-le o binemeritată relaxare și profitați împreună de zilele caniculare pe malul apei.

Poți adăuga un plus de distracție! Colacii gonflabili se vor potrivi la fel de bine atât pe o plajă cât și la piscina din oraș. Ți-am pregătit o mulțime de articole utile, care nu ar trebui să lipsească din geanta de vară!

Jurnalul de vacanță

Un jurnal de vară pentru cel mic poate fi o idee genială pentru a-l ajuta să exerseze scrisul, dar și pentru a colecta amintiri frumoase. Astfel, păstrând un jurnal, acesta poate să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și să capete perspective noi.

Descoperă modelele de jurnale pe care le-am pregătit pentru copilul tău, pentru ca el să își amintească cu drag toate evenimentele importante din viața sa.