Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Accesorii și decorațiuni care fac minuni

Adăugarea de accesorii și decorațiuni reprezintă o metodă simplă de a face o locuință mai primitoare și mai plăcută. La noi găsești o mulțime dintre care să alegi - de la vaze, statuete și tablouri până la piese frumoase de veselă și diverse textile pentru casă. Nu lăsăm nici ajutoarele de curățenie și organizare deoparte, așa că vino și alege de la noi tot ce se potrivește stilului tău!

Decorațiuni

Deseori, detaliile sunt cele care transformă un apartament obișnuit într-un loc ca în reviste. Adăugă vaze, tablouri, lumânări, ceasuri și o mulțime de alte lucruri mici pentru a schimba aspectul și a-ți exprima stilul. Iar dacă nu știi cum, îți sărim noi în ajutor cu idei:

Textile pentru casă

Accesoriile textile ajută interiorul să se simtă mai confortabil și mai călduros. Dormitorul poate arăta deosebit dacă adaugi o lenjerie de pat de calitate, alături de un cearșaf potrivit pentru ea. În living, pernele decorative și un pled pus pe canapea te ajută să ajungi la rezultatul dorit. Nu uita nici de textilele pentru baie, care-ți vor garanta un maximum de confort după fiecare baie.

Curățenie și organizare

Orice locuință arată mult mai bine când toate fiecare lucru e pus la locul său. Apelează la organizatoare și alte ajutoare de curățenie pentru a te asigura că ai mereu casa pusă la punct. Iată câteva idei:

Bucătărie și dining

Echipează-ți bucătăria până la cel mai mic detaliu! Alege ustensile de bucătărie de calitate, aparate de bucătărie la modă și nu uita nici de accesoriile de servire care te transformă într-o gazdă primitoare!

Poți găsi mai multă inspirație pentru o casă cozy aici: