-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Articole reutilizabile zi de zi pentru un stil de viață sustenabil

Descoperă o mulțime de produse frumoase și practice pe care să le folosești în fiecare zi și care să te inspire în a adopta o atitudine responsabilă față de mediul înconjurător. Vei putea selecta dintre articole realizate din materiale ecologice de calitate, dar și piese de mobilier cu un design atemporal. Alege așadar o alternativă cu o mai mică amprentă asupra naturii și pune accent pe calitate și nu pe cantitate!

Evită toate „articolele de unică folosință”

Sustenabilitatea unui anumit produs nu depinde doar de materialul utilizat în producție. De exemplu, aceeași pungă rezistentă din plastic pe care o folosești de câte ori mergi la cumpărături este o alegere mai bună decât o pungă de hârtie folosită o singură dată.

Așadar, încearcă să alegi cea mai potrivită variantă și să limitezi utilizarea produselor de unică folosință. O sacoșă de cumpărături din material textil este compactă și ușoară, dar poate transporta tot ce ai nevoie.

Cana ta mereu în geantă

Chiar și o schimbare aparent mică este extrem de importantă. Nu îți imaginezi dimineața fără cafeaua de la cafeneaua preferată în drum spre serviciu?

Crezi că nu va avea același gust băută din propria cană și nu dintr-un pahar de unică folosință din hârtie cerată sau plastic? Vei fi un exemplu bun de urmat de clienții care stau la coadă, iar personalul va admira atitudinea ta față de mediu dacă vei avea cu tine propria cană termică de voiaj.

Cutia pentru prânz sau gustare

... economisește, de asemenea, un număr impresionant de recipiente de unică folosință.
Alege-ți o cutie care să îți placă și să fie suficient de mare pentru prânzul sau gustarea ta la pachet pregătită de acasă. Poți opta și pentru un borcan cu capac pentru supă.

Accent pe materiale regenerabile

Produsele din bambus nu numai că arată grozav, dar sunt rezistente și ușoare. Bambusul crește foarte repede, este ușor de cultivat și este complet degradabil.

Alege inul nu doar pentru lenjerie de pat, ci și pentru haine sau diverse accesorii pentru casă. Fibra de in este foarte durabilă și nu se degradează odată cu timpul, ci dimpotrivă, câștigă în moliciune și frumusețe dacă este des folosită.

Cutii și organizatoare în frigider

Acestea te ajută să ții evidența alimentelor și să reduci la minim aruncarea alimentelor alterate.