Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

5 motive pentru a investi într-un covor de exterior

Deși le vedem din ce în ce mai des printre accesoriile de grădină, covoarele de exterior nu sunt încă tocmai prezente pe terasele sau balcoanele noastre.

Și este păcat, pentru că, pe lângă stilul lor incontestabil, au multe caracteristici funcționale și practice, care te fac să te îndrăgostești de ele. Vino să le descoperi avantajele alături de bloggerița din Slovacia Ivana Gáborik.

1. Stil pe termen lung

Culorile și modelele covoarelor de exterior nu sunt doar frumoase la vedere, ci și durabile. De fapt, aceste covoare sunt cel mai adesea fabricate din polipropilenă rezistentă la UV astfel încât nu trebuie să te gândești că modelele vibrante s-ar putea decolora de la soare după primul sezon.

„Cel mai mare avantaj momentan este că micuța noastră Bella petrece mai mult timp în aer liber, iar covorul de exterior a devenit locul preferat unde aducem jucăriile și ne jucăm împreună, dansăm, citim cărți, luăm cina. Este plăcut la atingere și foarte ușor de curățat."

2. Rezistă și la vreme rea

Materialul din care sunt confecționate covoarele de exterior nu se decolorează, este rezistent la mucegai și la intemperii. Va face față ploilor trecătoare de vară cu siguranță.

„Covorul nostru a fost plouat de multe ori și încă arată ca nou. Îl avem de câteva luni și a supraviețuit chiar și zăpezii de la începutul primăverii."

3. Adecvat pentru diferite suprafețe

Poți folosi covorul de exterior pe pavaj, iarbă, beton, dale din lemn - practic pe orice suprafață pe care o ai la dispoziție. Un covor asigură confortul picioarelor tale și, în plus, va face spațiul exterior confortabil creând impresia unui living în aer liber.

„Covorul de exterior se numără printre piesele extrem de nepretențiose și practice de grădină. L-aș recomanda oricui. Eu am pus ochii și pe un alt model."

Nu ți-ai găsit încă covorul de vis? Descoperă-l în categoria noastră de covoare ♥