Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
Livrarea gratuită și 90 de zile disponibile pentru returnarea produselor
 · 
Totul despre cumpărături
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

Amenajarea apartamentului mic: o bucătărie organizată

Lipsa spațiului de depozitare nu este neapărat o problemă, mai ales dacă știm cum să apelăm la cele mai ingenioase soluții. Nu ne-a fost greu să ne dăm seama cum să aranjăm în mod smart bucătăria astfel încât totul să fie organizat, căci avem în jurul nostru atât de multe produse care ne pot face viața în bucătărie mai ușoară. Iar partea bună este că împărtășim cu voi micile noastre descoperiri, pentru a le pune în aplicare în bucătărie cât mai curând!

Se termină în 10 zile
Amenajarea unui apartament mic: bucătăria

Folosiți-vă la maxim de pereți

Folosiți-vă de spațiu! Oalele și tigăile nu trebuie să stea ascunse neapărat, ba din contră. Țineți la vedereaceste ajutoare de bucătărie - veți economisi mai mult spațiu și le veți avea mereu la îndemână.

Vasele ar putea fi puse pe suporturi suspendate de deasupra aragazului sau pe perete. Mănușile termice și lingurile din lemn pot fi puse în ghivece sau coșuri de depozitare. Suporturile pot fi folosite pentru lucruri necesare în timpul gătitului, cum ar fi prosoapele și tocătoarele.

Amenajarea unui apartament mic: bucătăria

Rețetele bunicii la vedere

Vechile rețete ale bunicii sunt cele mai delicioase, așa că țineți-le mereu la vedere. Fie că le păstrați scrie într-o agendă veche sau le aveți în format nou pentru tabletă, puneți-le mereu în fața voastră. Cum mai exact? Folosind un astfel de suport de perete!

Amenajarea unui apartament mic: bucătăria

O organizare corectă

Organizați-vă cum trebuie înainte de a pune lucrurile pe rafturi și în sertare, Un dulap care se deschide peste coșul de gunoi nu este o idee prea bună. Pe de altă parte, dacă doriți să împărțiți spațiul corect pe zone, organizatoarele și separatoarele sunt perfecte pentru a crea mai mult spațiu de lucru.

De asemenea, nu lăsați tacâmurile aruncate în sertar, căci de fiecare dată când îl veți deschide, acestea se vor împrăștia. Țineți recipiente sau cutii la îndemână.

Pentru o curățenie ușoară

Amenajarea unui apartament mic: bucătăria

Mici bucurii pentru o zi mai frumoasă

Accesoriile de la Qualy&CO sunt drăguțe și de nelipsit în bucătărie - bețișoarele, suportul pentru foarfecă și celelalte mici accesorii sunt practice și înfrumusețează și bucătăria în același timp.

Amenajarea unui apartament mic:

Nu există camere prea mici, doar mobilier nepotrivit

Cu cât minimalismul avansează ca trend, cu atât apartamentele mici sunt la mai mare căutare. Grație spațiului mic, vă va fi mai ușor să scăpați de lucrurile inutile din viață. În cazul în care nu vreți să aruncați lucrurile, noi vă arătăm cum să le organizați mai ușor în apartament.

Inspirați-vă cum să amenajați:

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.