Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.

sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

 • Piese de design pe care nu le veți găsi în altă parte
 • Recompense pentru fidelitate
 • În fiecare zi, o nouă ofertă tentantă
 • 90 de zile pentru returnarea fără probleme a produselor
sau
Accesați prin Facebook

Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok

Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok

Câștigați un aspirator robot iRobot în valoare de 2 899 Lei! Înregistrați-vă acum și participați până în 31. 7. 2018 la concursul nostru. Regulamentul AICI

Câștigați un aspirator robot iRobot în valoare de 2 899 Lei! Înregistrați-vă acum și participați până în 31. 7. 2018 la concursul nostru. Regulamentul AICI

 • client@bonami.ro
 • |
 • +40 316 301 544
+40 316 301 544
Covorul oferă farmec locuinței

Covorul oferă farmec locuinței

O alegere importantă în ceea ce privește decorul casei o reprezintă covoarele și mochetele folosite. Chiar dacă vara v-a tentat să renunțați la tot ce acoperă podelele, trebuie să recunoșteți că fără covoare casa pierde din farmec și din personalitate - nimic nu se compară cu covoarele moi și de calitate, de la BT Carpet!

Distribuiți | Campania s-a sfârșit

Regatul covoarelor

Covoarele și preșurile excepționale ale brandurilor BT Carpet, Hanse Home și Zala Living se disting prin originalitatea design-ului, întreținerea ușoară și proprietățile de izolare excepționale.

Un covor va ajuta la diminuarea zgomotelor din casa dvs., minimizând totodată pierderile de căldură. Iar pentru că sunt fabricate din materiale ce oferă confort, sunt companionii ideali pentru momentele de relaxare și odihnă.

Întreținere

Nu uitați să vă curățați covoarele regulat - aproximativ de 2-3 ori pe săptămână. După curățarea în detaliu a covorului cu un detergent special pentru covoare, mulți dintre noi facem greșeala de a trece cu vederea procesul de uscare.

Acest lucru favorizează reapariția bacteriilor, cât și deteriorarea fibrelor, așadar nu puneți covorul la loc până nu este complet uscat.

Tehnica de țesut „plată”

Covoarele și preșurile de la brandul BT Carpet sunt fabricate prin tehnica „țeserii plate”. Aceasta este concepută special pentru a nu reține firele de păr.

Bineînțeles, principalul avantaj al acesteia este mentenanța mult înlesnită, ceea ce le face cu atât mai căutate de posesorii de animale de companie blănoase - pentru o familie mare și fericită!

Se spune despre covoare că nu sunt pretabile pentru locuințele persoanelor ce suferă de astm sau alergii declanșate de praf ori acarieni.

Nimic mai greșit! În majoritatea cazurilor, un covor este mult mai bun decât o pardoseală goală, de pe care praful se va împrăștia mereu în toată încăperea. Cea mai bună alegere e un covor cu fibre cât mai scurte, pentru „capturarea” temporară a particulelor de praf.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credite pentru comenzile dvs. dar și funcții speciale!

 • Urmărirea produselor care nu sunt pe stoc
 • Salvați-vă produsele preferate pentru mai târziu
 • Recompense pentru fidelitate și credite
 • Serviciu clienți VIP
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

  «
 
Not at all/Extremely likely
Powered by Daktela