Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

Birou pentru EA: locul de studiu perfect

Știați că mediul influențează capacitatea de concentrare și învățare?
Iată câteva sfaturi despre cum să amenajați colțul de lucru, astfel încât să fie funcțional și modern în același timp. Biroul, scaunul, veioza sunt piesele obligatorii, pe care le completați apoi cu accesoriile de papetărie, pentru a vă îndeplini cu succes sarcinile și responsabilitățile.

Un loc de muncă pentru suflete gingașe

Colțul sau camera de studiu nu trebuie să fie deloc un loc auster și impersonal. Chiar dacă îl asociem cu lucrul și studiul, mai ales, nouă femeilor, ne place să ne înconjurăm de lucruri drăguțe și personale.

Cu birourile și scaunele de la firma daneză Actona nu este deloc o problemă să amenajăm colțul de studiu acasă sau la căminul studențesc.

Descoperiți piesele de mobilier Actona

Lumina

Lumina naturală este cea mai indicată pentru studiu, dar nu excludem faptul că și în zilele ploioase sau seara trebuie să mai învățăm pentru un examen sau să finalizăm un proiect. De aceea de pe birou nu ne lipsește veioza!

La Forma vă oferă posibilitatea să alegeți un corp de iluminat minimalist sau unul cu un design rafinat în combinație de lemn și metal.

Corpuri de iluminat La Forma

Agende și notițe

Una dintre numeroasele calități ale unei femei este și dorința de planificare a activităților zilnice.

Agendele, notițele autoadezive și alte accesorii de papetărie de la Busy B vă vor ajuta la organizarea timpului chiar și în cele mai pline zile. Să nu vă lipsească din geantă o agendă sau un pix pentru că ideile geniale trebuie notate!

articole Busy B

Timpul pentru odihnă

După câteva ore de concentrare la birou, este necesar să vă relaxați puțin. Așezați-vă pe canapea cu o ceașcă de ceai sau cafea în mână și uitați pentru câteva clipe de cifre, litere și monitor.

Canapele Softnord vă inspiră la relaxarea binemeritată!

Design și relaxare

Cum amenajăm biroul?

Este normal ca să țineți cont de gustul și trăirile dvs., însă nu uitați că trebuie să fie mai ales pe placul celui care îl va folosi cel mai mult.

Birou pentru el

Accesorii nu doar pentru birou

Iluminatul adecvat
Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.