Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
Livrarea gratuită și 90 de zile disponibile pentru returnarea produselor
 · 
Totul despre cumpărături
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753
Renovați cu bucurie!

Renovați cu bucurie!

Vreți să faceți o renovare... însă fără a fi nevoiți să vă îndatorați la bancă pe viață și fără a vă amaneta mașina? Avem cea mai la îndemână soluție, cu avantaje din toate punctele de vedere: autocolante și tapete! Am pregătit o întreagă galerie de modele pentru a vă convinge de multitudinea posibilităților pe care acestea vi le oferă.

Distribuiți | Campania s-a sfârșit
Toate campaniile

Pentru faianță

Pur și simplu aplicați autocolantele pe plăcile de faianță din baie sau din bucătărie, pentru a vă revigora interiorul cu minim de efort și resurse.
Piesele rectangulare individuale pot fi combinate în așa fel încât rezultatul final să fie 100% original, autentic și... frumos!

PONTUL NOSTRU

În caz că este necesară îndepărtarea, nu vă faceți griji despre deteriorarea suprafeței de dedesubt, fiindcă autocolantele pot fi dezlipite cu ușurință, fără a lăsa urme.

Scrieți un mesaj

Aceste autocolante sunt excepționale pentru că pot fi scrise și șterse. Puneți-le oriunde doriți, apoi folosiți-le pe post de listă de cumpărături, sau pentru a lăsa un mesaj către restul familiei.

Autocolante fosforescente

Aceste autocoloante vor străluci pe timpul nopții, dacă au suficient de multă lumină ziua.

Tapete format mare

V-ați plictisit de pereții albi și monotoni și doriți să faceți o schimbare? Avem o soluție creativă! Tapetele sunt opțiuni excelente pentru renovare rapidă și ușoară.

Recomandare: Atunci când lipiți un tapet, începeți din centru și mergeți spre extremități, pentru a evita formarea bulelor de aer.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.