Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

Inspirație pentru decorarea primei locuințe în stil industrial

La mobilarea primei locuințe, de cele mai multe ori, pot lipsi entuziasmul și ideile creative. Din fericire, vă venim în ajutor cu o selecție variată de canapele, etajere din lemn și lampadare moderne, care vă vor inspira, vor fi accesibile ca preț și perfecte pentru casa dvs.

Idei pentru un apartament nou

Un buget limitat îngreunează mobilarea completă a unui apartament nou. Tocmai această limitare va face ca locuința să fie decorată într-un mod original ♥

Regula principală este: îndrăzniți să realizați combinații neașteptate!
Alegeți piese de mobilier minimaliste, care au anumite detalii în stil industrial și combinați-le cu niște decorațiuni ieșite din comun, nonconformiste.

Dacă alegeți piese în culori asortate, rezultatul va fi un decor armonios.

Obțineți un decor industrial

Acest stil simplu, direct, care promovează imperfecțiunile materialelor dure, ca lemnul și metalul, nu este potrivit pentru oricine.

Cu toate acestea, sinceritatea acestuia a reușit să-i cucerească pe mulți. Încercați să mixați piesele acestea cu niște accesorii în culori și din materiale naturale. Blănurile, păturile moi sau pernele au prețuri accesibile, iar rezultatul va fi unul impresionant, plăcut și neconvențional.

Oferiți un aspect nou locuinței

Care imagine descrie cel mai bine personalitatea dvs.? Un desen minimalist, o reproducere romantică a tablourilor lui Gustav Klimt sau un tablou colorat, iluminat prin LED-uri?

Selectarea decorațiunilor este probabil cel mai distractiv pas din mobilarea unei locuințe. Decorațiunile reușesc să transforme o casă într-un cămin.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.