Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
Livrarea gratuită și 90 de zile disponibile pentru returnarea produselor
 · 
Totul despre cumpărături
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

Amintiri din vacanță: un album plin cu momente magice

Păstrați amintirile din vacanță într-un album creativ. Adunați fotografiile preferate, vederile și broșurile primite la diferite atracții. Nu uitați să includeți și suvenirurile mai micuțe, cum ar fi biletele de la mijloacele de transport. Mai apoi, selectați o agendă frumoasă, câteva markere și benzi washi colorate. Albumul va arăta senzațional!

Se termină în 10 zile
Amintiri din vacanță

Organizați-vă amintirile

Alegeți o agentă elegantă și pregătiți toate fotografiile și suvenirurile din vacanță. Vederile, florile presate și biletele de la diferitele muzee vizitate sunt un adevărat "must" pentru un album complet.

Folosiți benzile washi pentru a lipi toate amintirile și nu uitați să adăugați un comentariu în dreptul fiecărui element. În acest fel, vă veți asigura că, peste ani, vă veți aminti amănunte prețioase ♥

Amintiri din vacanță

Nu uitați de experiențe

Vă amintiți acel drum micuț pe care nu reușeați să-l găsiți pe hartă? De insula pe care ați vizitat-o pentru doar câteva ore sau de muntele pe care l-ați urcat și de priveliștea care chiar a meritat efortul?

Notați aceste lucruri pe hartă și lipiți suvenirurile culese de pe drum, în noul album. Peste ani, veți răsfoi albumul și veți zâmbi amintindu-vă de clipele minunate trăite alături de cei dragi.

Amintiri din vacanță

Îndrăgitele benzi washi

Cu ajutorul lor, vă puteți lipi pozele în album, pe perete sau oriunde doriți. Astfel, mereu veți avea întotdeauna la vedere momentele preferate din vacanță.

Folosiți diferite modele pentru a obține un album unic. Folosiți-vă imaginația!

Diverse moduri de a păstra amintirile

Fiecare persoană își păstrează amintirile din vacanță în mod diferit - iar noi avem câteva idei despre cum puteți face asta pentru a vă bucura de ele chiar și în sezonul rece ♥

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.